Community Tombola Spectral AV-meubel

In onze HiFi.nl Community Tombola stellen we regelmatig mooie prijzen beschikbaar waar iedereen die lid is van de Community automatisch kans op maakt. Eerder hadden we een gave prijzenpot met onder meer NAD, Argon en Simple Audio, ditmaal hebben we een bijzondere buit uit een hele andere categorie: hifi-meubelen.

Samen met Spectral bieden we namelijk onderstaand design meubelstuk aan, ter waarde van maar liefst 799 euro. Het meubel, de Spectral HSL614, bestaat uit 80x80 mm aluminium buizen en vier glazen platen (19 mm dik) met een belastbaarheid van veertig kilo per stuk. Daar kun je menig hifi-set wel in kwijt!

Het Duitse Spectral staat sinds de oprichting in 1994 bekend om de levering van hoogwaardige audio- en tv-meubelen, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor een hoogstaand productieproces, de beste materialen en natuurlijk de meest functionele oplossingen voor de integratie van audio-apparatuur en -techniek. Als member van de HiFi.nl Community maak je automatisch kans op deze aanwinst voor je interieur.

Je vindt de Tombola-pagina hier, lid worden van onze Community kan hier


EDITORS' CHOICE