Laatste plaatsen Streaming voor beginners bij Hi-Fi Klubben


Redactie HiFi.nl | 12 april 2013

Donderdagmiddag namen we in Haarlem een kijkje bij het gloednieuwe vierde filiaal van Hi-Fi Klubben, dat haar feestelijke opening kende, maar we kunnen inmiddels de volgende Klubben-data alweer in de agenda noteren. 

UPDATE: gisteren publiceerden we deze melding, vandaag is het aantal beschikbare plaatsen reeds ingevuld! Je kunt je alleen nog voor filiaal Utrecht aanmelden; andere aanmeldingen verschijnen op de wachtlijst.

Op woensdag 17 en donderdag 18 april aanstaande kun je er namelijk terecht voor nieuwe edities van de Streaming voor Beginners-workshops, die de keten vorig jaar ook organiseerde. Op woensdagavond is het in Amsterdam, Utrecht en nieuw filiaal Haarlem te doen, de donderdagavond is voor Hilversum. Uiteraard zijn de workshops wat aangepast ten opzichte van de vorige keer, met alle nieuwe ontwikkelingen van de laatste tijd er in verwerkt.

Deze avond is vooral bedoeld voor diegenen die over willen stappen op streaming en met diverse vragen lopen. Hoe begin ik? Wat heb ik minimaal nodig? Hoe klinkt het? Kortomalles wat je altijd al wilde weten over Sonos, AirPlay, Bluetooth, Spotify, videostreaming en vele alle andere veelgehoorde termen, met uiteraard aandacht voor de nodige demonstraties.

Streaming voor Beginners bij Hi-Fi Klubben
Woensdag 17 april, 19u

  • Amsterdam (Rijnstraat 160-168)
  • Utrecht (Mariastraat 34)
  • Haarlem (Zijlstraat 53)

Donderdag 18 april, 19u

  • Hilversum (Langestraat 90-92) 

Kijk ook eens op de Special, waar je alle winkels terugvindt

EDITORS' CHOICE