NIEUWSRhapsody

Rhapsody Studio Eleven showcase

Redactie HiFi.nl | 16 april 2013

Er is een nieuwe Studio Eleven showcase van Rhapsody op de agenda verschenen. Op zondag 21 april kun je voor de alweer vierde showcase georganiseerd met Sound Liaison in de studio terecht. 

In de showcase-serie spelen muzikanten in een ambiance een professionele geluidsstudio - Studio Eleven - waar je als bezoeker bij aanwezig kunt zijn. De optredens worden vervolgens op een high end-manier opgenomen, gebruikmakend van onder meer Grimm luidsprekers en Shunyata power cords. Een uitstekende manier om je te laten ervaren hoe het er in een studio aan toe gaat. 

Je bent in de eerste plaats aanwezig bij het live optreden, en kunt vervolgens ook ervaren hoe er in de afluisterruimte gewerkt wordt. De opnames worden uiteindelijk op cd gebrand, en komen ook beschikbaar als hoge resolutie-download.

 

Op zondag 21 april (van 13 tot 14u30)  staat de Nederlandse formatie Batik centraal. Batik is een nieuwe groep van Wolfert Brederode, Joost Lijbaart, Mark Haanstra en Ed Verhoeff. "Net zo kleurrijk als gebatikte stof. vol met patronen die vloeiend in elkaar over lopen. Dat is wat er gebeurt als deze vier Nederlandse top musici met elkaar samen spelen." Je bent van harte welkom om je via Harry@Rhapsody.nl aan te melden. 

 Inschrijving
Er is plek voor maximaal vijftig personen. De eerste vijftig anmeldingen worden uitgenodigd en zullen een week van tevoren ook een fysieke uitnodiging ontvangen. De opnames zullen tevens op een later tijdstip worden weergegeven tijdens een speciale show bij Rhapsody. Graag bij inschrijven volledige naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer noteren.

Batik Studio Showcase
Zondag 21 april 13-14u30
Aanmelden via Harry@Rhapsody.nl 


EDITORS' CHOICE