Audio Selectief Analoge Show 2013

Een nieuw weekendvullend programma voor op de hifi-agenda: op 19 en 20 april organiseert Audio Selectief namelijk zijn jaarlijkse Analoge Show.

Beiden dagen is iedereen welkom om te luisteren naar diverse draaitafels en gecombineerde installaties. Na de jubileumshow van vorig jaar wordt de winkel opnieuw omgebouwd voor de show. Uiteraard zijn we ook aanwezig voor een verslag.

Wat we kunnen verwachten tijdens deze 26e (!) editie van de Analoge Show? Dat lees je hieronder.


Analoge show 2012

Bij binnenkomst staat links op zijn vaste plek Gerrit Nutters. Hij neemt ook dit jaar een ruime collectie platen, cd’s en accessoires mee. Daarnaast heeft ook Jan Allaerts toegezegd naar Sneek te komen om tekst en uitleg te geven bij zijn elementen en is Audipulse vertegenwoordigd met ASR en Tellerium Q apparatuur.

Tegenover Nutters Audio staat Top Hifi met een tweetal draaitafels. De Oracle Delphi met SME V arm en Oracle Audio Corinthelement en Oracle Paris draaitafels met bijpassende arm en Lyra Delos element. De versterking wordt verzorgd door Exposure apparatuur. Deze Exposure 3010S2 Phono stuurt een set Audio Vector luidsprekers aan.


Analoge show 2012

Achterin de ruimte staat een opstelling van Sneek Hifi. Hier spelen de Goldenote Bellagio met Holborne Dualpivot arm en Lyra element en de Goldenote Bellavista met Goldenote arm en Holborne element. Tijdens de show zal Horborne daarnaast een nieuwe phonovoorversterker presenteren. De Goldenote set wordt compleet gemaakt met Accuphase apparatuur, Isophon luidsprekers en Kimber bekabeling.

Ook Rick Paap heeft zijn vertrouwde ruimte weer tot zijn beschikking. De installatie waar Rick mee gaat demonstreren is nog niet helemaal bekend, maar de Mirror Image Solid State phono versterker gaat er zeker deel van uitmaken.

In de laatste luisterruimte demonstreert Servi-Q met haar Audio Technica. Wellicht nemen zij ook nog Audionet apparatuur mee, een merk dat zij sinds kort importeren.

De Audio Selectief Analoge Show wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 april. Op beide dagen is de show geopend van 10 tot 18u. Uiteraard zijn we zelf ook aanwezig voor verslaggeving in tekst & beeld, dus stay tuned.


Analoge show 2012

Audio Selectief Analoge Show
Vrijdag 19 en zaterdag 20 april 
Grootzand 66
8601 AZ Sneek
T: 0515 - 421875

MERK

EDITORS' CHOICE