Revel show bij Beter Beeld en Geluid

Redactie HiFi.nl | 21 april 2013 | Revel

Na een succesvolle show met Wilson Audio, waar Beter Beeld & Geluid als primeur voor Nederland de Wilson Audio Alexia presenteerde, houdt de speciaalzaak in Hilversum, wederom in samenwerking met Audiac, op vrijdag 26 en zaterdag 27 april een uniek evenement rondom Revel luidsprekers.

De bezoeker zal op muzikaal vlak getrakteerd worden op maar liefst drie sets met modellen uit zowel de Performa 3 als Ultima serie. Allen in een even strak en stijlvol jasje, waarbij de nieuwe Performa 3 serie een nieuwe maatstaf zet in vormgeving en techniek.

Revel is misschien (nog) niet zo bekend, hun research afdeling is de meest geavanceerde en meest uitgebreide ter wereld. Harman International heeft enorm veel onderzoek gedaan op luidsprekergebied en Revel kan hier vol van profiteren. Bekijk de volgende video om te begrijpen hoe ver Revel gaat in het ontwikkelen van eigen drivers en uitvoeren van blinde ABX testen.

Als primeur zal er een uitgebreide surround demonstratie met de nieuwste Blu-rays worden gedaan van de Revel Performa 3 serie in de splinternieuwe en spraakmakende home cinema van Beter Beeld & Geluid. Revel zal tijdens de show gecombineerd worden met elektronica van Mark Levinson, Linn, Meridian en Anthem.

Het programma voor de twee dagen ziet er als volgt uit:

Vrijdag 26 april
19:00 - Ontvangst
19:30 - Aanvang demonstraties
21:30 - Hapje/drankje
22:30 - AfsluitingĀ 

Zaterdag 27 april
13:00 - Ontvangst
13:30 - Aanvang demonstraties
15:30 - Hapje/drankje
16:30 - AfsluitingĀ 

In verband met een beperkt aantal plaatsen, verzoekt Beter Beeld & Geluid je in te schrijven via info@beterbeeldengeluid.nl of te bellen naar Bjorn (06 46 22 65 86). Je vindt Beter Beeld & Geluid op deĀ 1e Oosterstraat 2, 1211 LB in Hilversum. Meer informatie op de website van de speciaalzaak, en op de Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE