NIEUWSAmphion

Nationale AV-dagen 2013: Auris, Amphion en Impact

Redactie HiFi.nl | 02 april 2013 | Amphion

Nog maar een paar dagen en dan staat Conference Centre Koningshof in Veldhoven in het teken van de Nationale AV-dagen. We zullen uiteraard uitgebreid verslag doen van dit evenement, maar blikken ook alvast vooruit op wat je kunt verwachten, met de laatste driepoot uit het totaaloverzicht: Auris, Amphion en Impact.

Amphion ontwikkelt en produceert al vijftien jaar luidsprekers die weinig gevoelig zijn voor ruimteakoestiek. Dat komt door de innovatieve waveguide technology en afstralingsgedrag van de luidsprekers. De geavanceerde luidsprekertechniek van Amphion leidt tot een perfecte 'near- field' weergave in studio en thuis. De luisterweergave is breed en gelijk, waardoor meerdere mensen kunnen genieten van uitmuntend concert- of filmgeluid.

Het Belgische Auris is importeur voor de Benelux van de merken Revox, Brodmann, James Loudspeaker, Threshold en Digital Projection. Al meer dan tien jaar is het een sterke partner gebleken voor niet alleen de traditionele hifispeciaalzaken, maar bijvoorbeeld ook voor domotica-specialisten. Daarnaast vervult Auris een adviserende rol voor architecten, bouwondernemers, adviesbureaus en eindgebruikers.

Ook Impact Distribution komt uit België en neemt deel aan de Nationale AV dagen met de merken SoundCast, La Boite Concept en ZVOX. Die drie merken is het de distributeur in de Benelux. SoundCast is een Amerikaanse producent van actieve draadloze buitenluidsprekers, terwijl La Boite Concept retro-futuristische gamma luidsprekers levert voor gebruikers van laptops en draadloze audiobronnen. ZVOX tenslotte produceert ‘plug and play’ luidsprekers als oplossing voor de beperkte geluidsweergave van hedendaagse flatscreen televisies.

De beurs is beide dagen geopend van 10 tot 18 uur. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Website

MERK

EDITORS' CHOICE