NIEUWS

Nationale AV-dagen Update wedstrijden en activiteiten

Redactie HiFi.nl | 29 maart 2013

Interessant nieuws vanuit de organisatie van de Nationale AV-dagen vandaag: naast alle deelnemende merken en partijen (en hun plannen en primeurs, zie onze Special Page) staan er ook diverse wedstrijden cq prijsvragen op de planning voor het weekend in Veldhoven.

Zo kun je in de Silent Disco terecht, waar muziek- en vooral hoofdtelefoonfans hun hart op kunen halen met de fijne tunes van DJ Niobeat en DJ Sven, die met een willekeur aan nieuwe modellen headsets verschillende muziekstijlen ten gehore gaan brengen.

Een handjevol van die modellen? De Bowers & Wilkins P3 en P5, een Ultrasone DJ1, Scuderia’s en Cavallino’s van Ferrari by Logic3 en de Denon AH-D321. Overigens ook allemaal te winnen – 17 stuks in totaal!

Gaming, gaming, gaming
Aan de Game Area XL, waar je in een speciale booth in diverse competities deelt kunt nemen aan een first person shooter, is eveneens een gave win-actie gekoppeld: je kunt er een volledige surround installatie ter waarde van 2400 euro winnen.

Inschrijven kan via gamingareaxl@nationaleavdagen.nl

De set is gesponsord door AND en bestaat onder meer uit een NAD T748, Dali Zensor speakers en de Dali SUB E-12F. Ook een Sony PlayStation 3 behoort tot de te winnen prijzen. Panasonic en Home Cinema Modules zorgen er bovendien voor dat de games live te volgen zijn.

Fotojungle
Wist je al dat de Nationale AV-dagen ook in een Fotojungle voorzien? Je kunt er je innerlijke fotograaf de vrije loop te laten en potentieel winnende foto's schieten. Er zijn 3 fotocamera's, de DMC-SZ1, DMC-SZ5 en DMC-FT20, en 2 videocamera's, de HX-WA2 en de HC-V100, te winnen.

DJ School
De belevingen en concepten zoals hierboven besproken nog niet hands-on genoeg? Zorg dan dat je de Nationale AV-dagen DJ School niet mist: gratis mix-lessen onder leiding van professionele DJ’s.

Tijdens workshops van 20 à 30 minuten worden telkens vier deelnemers per sessie opgenomen in de wereld van het deejay'en. Getalenteerde plaatjesdraaiers tonen hoe het moet, en het lesprogramma wordt ondersteund door Pioneer DJ en Ableton live, waardoor je aan de slag kan met de beste apparatuur en wordt bijgestaan door de beste kennis.

Schrijf je gratis in op djschool@nationaleavdagen.nl

Moegestreden? Dan heeft de organisatie als klap op de vuurpijl ook nog een concert in petto, op de zaterdagmiddag. Wie ze daarvoor gevraagd hebben..? Dat lees je hier.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER


EDITORS' CHOICE