NIEUWSCinemaDream

Sony 4K Home Cinema Show CinemaDream

Redactie HiFi.nl | 12 april 2013 | Sony | Importeur: Sony Nederland

CinemaDream organiseert op zaterdag 13 april aanstaande een exclusieve 4K Home Cinema Show in samenwerking met Sony Nederland, nu de speciaalzaak voor thuisbioscopen als enige het verkooprecht heeft verworven voor de Sony VPL-VW1000ES 4K projector.

De Sony VPL-VW1000ES zal permanent én exclusief bij CinemaDream in demo komen te staan. Een gegeven dat graag gevierd wordt met een uitgebreide show om de schijnwerpers op deze projector te richten, met 4K native content die rechtstreeks van de Sony Studio's vandaan komt.

Ook wordt de nieuwe HW50 Sony-projector onder de aandacht gebracht, volgens CinemaDream de beste in zijn prijsklasse is, en zal er een rol weggelegd zijn voor 3D-weergave. Bonus: CinemaDream is trots te kunnen melden dat Tak Nakane, de verantwoordelijke voor Sony Home Cinema producten, speciaal naar de specialist overgevlogen is om de projector te fine tunen en om voorbereidingen te treffen voor de show. Je kunt dus weergave verwachten precies zoals de knappe koppen van Sony het bedoeld hebben.

Bij de show is ook Sony Nederland aanwezig. Hapjes en drankjes zijn ruim voorradig, van belegde broodjes in alle soorten en maten, zoals belegd bolletje en ambachtelijk gebakken harde broodjes, tot een verzorgde namiddag voor wie nog wl blijven hangen voor een film. Vanwege veel interesse vol=vol, dus graag aanmelden via de website!

Sony 4K Home Cinema Show
Projectie met 4 content & de nieuwe HW50
Zaterdag 13 april 2013, 10 tot 17u
Hulsterstraat 26a, Buren
Website


EDITORS' CHOICE