NIEUWSiEar Tilburg

iEar' is Focal Utopia Center Nederland

Redactie HiFi.nl | 21 maart 2013 | Focal

Alsof ze bij distributeur Smart Audio meelazen vandaag en ons stuk over de Bluetooth ontvanger van het merk spotten, want we zijn nog geen drie uur verder of ze schrijven ons een bericht over het Focal Utopia Center.

Smart Audio, importeur van Focal luidsprekers, heeft namelijk voor de meest exclusieve luidsprekerlijn binnen haar assortiment - je raadt het al, de Utopia serie, een speciaal Focal Utopia Center Nederland geopend. Het Focal Utopia Center Nederland is ondergebracht bij iEar' aan de St. Ceciliastraat 28 in Tilburg, alwaar je welkom bent voor een uitgebreide demonstratie van deze exclusieve luidsprekers.

"De winkelambiance, de enorme kennis op High-end audio gebied en het ruime assortiment in high-end audio heeft ons, in nauw overleg met Focal in Frankrijk, doen besluiten om het exclusieve Focal Utopia dealerschap toe te kennen aan iEar' in Tilburg," aldus Jan Lammers, directeur van Smart Audio Nederland. |Ook de reeds jarenlange enorm plezierige samenwerking en de grote toewijding voor het merk Focal van iEar', hebben zwaar meegewogen in deze beslissing," voegt Leo Heijmans, eveneens directeur van Smart Audio, hier nog aan toe.

De Focal Utopia III speakerlijn is opgebouwd uit de volgende modellen:

  • Focal Diablo Utopia III (€4.250)
  • Focal Scala Utopia III (€10.500)
  • Focal Maestro Utopia III (€18.000)
  • Focal Stella Utopia III EM (€36.000)
  • Focal Grande Utopia III EM (€67.500)
  • Focal Viva Center Utopia III (€9.000)
  • Focal Viva Utopia III (€9.000)
  • Focal Sub Utopia III EM (€9.500)

iEar' voert alle productlijnen van Focal en heeft deze ook allen demonstratieklaar in de winkel opgesteld staan. iEar' volgt ook op frequente basis producttrainingen van Focal, die zo nu en dan in de fabriek in Frankrijk worden gegeven. Focal Frankrijk, Smart Audio en iEar’ nodigen he van harte uit eens een bezoekje te brengen aan het Focal Utopia Center Nederland. Dit kan gedurende de openingstijden van iEar’ en is tevens en bij voorkeur op afspraak mogelijk, zodat er een individuele demonstratie kan worden verzorgd.

Om binnenkort alvast eens te kunnen fijnproeven zullen de Focal Utopia modellen worden gedemonstreerd op de Nationale AV-dagen op 6 en 7 april in Veldhoven. Tevens zijn er twee luisteravonden georganiseerd met specifiek de Focal Stella Utopia III EM speakers, te weten op donderdagavond 25 april en donderdagavond 23 mei. Beiden aanvang 19.00 uur in het Focal Utopia Center Nederland. Voor aanwezigheid graag even aanmelden.

Voor meer informatie kun je bovendien terecht bij de volgende websites: Focal Utopia, Focal, Smart Audio en iEar'. Ook heeft zowel iEar' als Smart Audio een HiFi.nl Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE