Wifimedia telt af voor streaming wereldprimeur

Redactie HiFi.nl | 23 maart 2013

Als grootste hifi-platform van de Benelux krijg je regelmatig primeurs en nieuwtjes uit de audio/video-wereld in de schoot geworpen, al dan niet onder embargo, die voor de 'buitenwereld' nog geheim zijn. Zo ook de aanstaande wereldprimeur van een nieuw streaming audio product, waar we zeer binnenkort de eerste indrukken van mogen delen.

Vervolgens is die geheimzinnige noviteit één maand exclusief bij Wifimedia in Arnhem te bewonderen. Een unieke introductie voor de (streaming)specialisten van Wifimedia, die daarom een klok op de website hebben gezet om de dagen af te tellen tot het nieuwe systeem voorgesteld mag worden. 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, spreekt Wifimedia van "een draadloos hifi systeem dat alle goede eigenschappen van de huidige spelers samenvoegt." Nieuwsgierig geworden? Dan kun je vanaf 26 maart bij de winkel in Arnhem terecht. "En het mooie is, we kunnen dan direct uit voorraad leveren".

Diezelfde dinsdag 26 maart kun je bij ons ook het verslag lezen van de eerste indrukken, die we kort daarvoor zullen krijgen...

Wifimedia
Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Website

Lees ook onze recente Hi-Visit


EDITORS' CHOICE