NIEUWSMonster

Monster introduceert DNA hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 15 maart 2013 | Monster

Monster heeft in samenwerking met Viacom een nieuwe serie hoofdtelefoons ontwikkeld: DNA. Of, in de woorden van importeur Look & Listen: "Een gedurfde, heldere en iconische uiting van de vorm van de dingen die gaan komen...".

De DNA headsets zijn uitgerust met Pure Monster Sound, speciaal getuned door Head Monster Noel Lee, de audio engineer die ook verantwoordelijk is voor het geluid van de Beats by Dr. Dre hoofdtelefoons. Pure Monster Sound maakt gebruik van Monster’s eigen technologieën en audio innovaties - "Gearticuleerd, strak en uitermate onthullend".

Muziek delen met Monster Music Link
In de nieuwe Monster DNA hoofdtelefoons is plaats gemaakt voor het debuut van Monster Music Link, welke dubbele ingangen biedt die het mogelijk maakt om tot vijf hoofdtelefoons tegelijkertijd aan te sluiten.

De kleur van de binnenkant is ook aan de buitenkant zichtbaar. Geluidsisolerende oorkussens moeten het geluid binnenhouden zodat je muziek beleeft zonder afgeleid te worden - de isolatie houdt ook geluid van buitenaf tegen. Gebruikers van smartphones kunnen met Apple ControlTalk aan de slag, wat voorzien moet zijn van een verbeterde microfoon en een drie knops bediening voor betere verstaanbaarheid.

De Monster DNA on-ear hoofdtelefoon is leverbaar in de kleuren wit-cyan, blauw-lichtgrijs, wit-lichtgrijs en zwart-donkergrijs en heeft een verkoopprijs van €203,31. De Monster DNA in-ear hoofdtelefoon is leverbaar is de kleuren zwart-donkergrijs en wit-donkergrijs en heeft een verkoopprijs van €101,63.

Importeur: Penhold B.V.
Poppenbouwing 56-58
4191 NZ  Geldermalsen
Tel: 0345-588080
Fax: 0345-588085
www.lookenlisten.nl


EDITORS' CHOICE