NIEUWSSonance

Sonance bij CinemaDream


Redactie HiFi.nl | 09 maart 2013 | Sonance

Iedereen die thuis optimaal wil genieten van een film of een live concert, weet dat een goede geluidsweergave daarbij minstens zo belangrijk is als de kwaliteit van het beeld.

In een meer-kanaals opstelling, zoals die in een home cinema situatie gebruikelijk is, is het niet altijd mogelijk en soms ook onwenselijk, om vrijstaande luidsprekers toe te passen. Denk daarbij aan de beschikbare ruimte of aan specifieke wensen voor de vormgeving van het interieur. Inbouwluidsprekers bieden dan een oplossing.

“Wij stellen uiteraard hoge eisen aan de geluidsweergave en daarom hebben wij voor onze eigen bioscoop ruimte gekozen voor inbouw luidsprekers van Sonance,” vertelt CinemaDream. “Deze luidsprekers doen geen concessies aan de geluidskwaliteit, maar bieden wel de mogelijkheid de luidsprekers onzichtbaar in een ruimte te integreren.  Een esthetische en praktische oplossing, waarbij luidsprekers op vrijwel iedere gewenste plek toegepast kunnen worden en geluid zo een onderdeel van het interieur design wordt.”

CinemaDream heeft gekozen voor inbouwluidsprekers uit de Cinema serie van Sonance. 
In de CinemaDream bioscoop staat een 7.4 installatie met deze luidsprekers. Je bent uitgenodigd om dat zelf eens te ervaren.  


EDITORS' CHOICE