NIEUWSTAD

Maak kennis met TAD in een luxe villa

Redactie HiFi.nl | 21 maart 2013 | TAD

TAD ofwel Technical Audio Devices is onderdeel van de Pioneer Corporation, maar bij velen nog niet bekend als high end-audiomerk. Daar is Pioneer zich ook van bewust, waardoor besloten is in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 maart een exlusief weekend te organiseren waarbij het mogelijk is om kennis te maken met de muzikale prestaties van TAD.

De locatie van deze ontmoeting is een unieke villa op een landgoed van zo'n zeventigduizend vierkante meter in het Belgische Vinkt (nabij Deinze), waar op beide dagen van 10 tot 18u doorlopend demonstraties worden gegeven. Het grootste deel van het assortiment van TAD zal er aanwezig zijn, en bovendien worden er volop presentaties gegeven over de geschiedenis, achtergrond en filosofie, en natuurlijk de audiokwaliteiten van het merk. 

Technical Audio Devices werd opgericht in 2007 en is zoals de meeste (zo niet alle?) high end-merken ontstaan uit de wens technologie√ęn te ontdekken die zo perfect mogelijk in staat zijn de pure sound van artiesten en hun muziek weer te geven. Maar laten we de presentatie ter plaatse in Vinkt niet in de wielen rijden. Wel vind je hier een brochure met het huidige aanbod van TAD. En kun je het merk in april ook op de Nationale AV-dagen ontdekken.

De fotografie van deze unieke showroom is terug te vinden op Digit-Hall.com, waar je -zij het in het Frans- meer kunt lezen over het riante pand en de presentaties van TAD. Om je vervolgens aan te melden voor één van de dagen in de 'TAD Villa', kun je je melden bij Frank Van Leuvenhaege van Pioneer, zodat we gemakkelijk in kaart kunnen brengen hoeveel bezoekers ze kunnen verwachten (en we natuurlijk het exacte adres van deze bijzondere accomodatie niet prijs hoeven geven;). 


EDITORS' CHOICE