REVIEWNaim Audio

NaimUniti 2

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Jan de Jeu | 18 maart 2013 | Fotografie Fabrikant | Naim Audio

In 2009 verraste het Britse Naim vriend en vijand met de NaimUniti, door het merk zelf bestempeld als een 'All In One' speler. De eerste in een reeks van Uniti producten, want aansluitend volgden de kleinere UnitiQute en de grotere SuperUniti. Van deze drie modellen is de NaimUniti de enige die over een cd-speler beschikt en dus in feite de enige die de titel 'All In One' verdient.

Uit Music Emotion - December 2012

De NaimUniti is niet langer leverbaar en vervangen door de tijdens de High End 2012 geïntroduceerde, nu in mijn luisterruimte staande NaimUniti2. Nu is Naim geen merk dat een mk II versie van een apparaat uitbrengt omdat het uiterlijk aan een facelift toe is. Integendeel, het Britse merk is één van die fabrikanten die alleen dan een nieuwe versie introduceren wanneer er op onderdelen technische verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Tegelijkertijd is er ook veel gelijk gebleven. Tenslotte is de Naim Uniti destijds door zowel het publiek als de pers zeer positief ontvangen. De Uniti apparaten zijn in Nederland op dit moment zelfs de best verkopende Naim producten. Wanneer je de NaimUniti2 nader onder de loep neemt, en vooral ook beluistert, begrijp je al snel waarom dit het geval is.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE