NIEUWSKinetik

BMB introduceert nieuwe Kinetik in-ceiling speakers

Redactie HiFi.nl | 04 maart 2013 | Kinetik

Bericht van BMB Electronics vandaag: de Kinetik Labs productlijn met luidsprekers voor de custom install sector wordt uitgebreid met de introductie van de gloednieuwe KISP-E200-LP voor inbouw in plafonds.

Het 200mm (8 inch) E-serie model 'plafondspeaker' heeft dezelfde vloeiende respons van midden- en hoge tonen als KISP-E160-LP. Maar als het gevolg van het hebben van een polypropyleen conus die 40mm breder is dan zijn tegenhanger, is de basweergave aanzienlijk verbeterd door de Kinetik Labs geluidstechnici. De dome-tweeter met gecentraliseerde draaibare zijden maakt het voor de eindgebruiker of installateur mogelijk, om het geluid precies te richten waar dat nodig is en is daarmee de ideale oplossing voor verschillende surround sound opstellingen.

Met het leveren van dynamisch geluid in een grote verscheidenheid aan muziek, van volledige orkestrale prestaties tot snelle dance beats, voert de Kinetik KISP-E200-LP de grootste duidelijkheid voor echte audiofile geluidskwaliteit. “Met zoveel concurrentie in de luidsprekermarkt, hebben we voortdurend te maken met het streven naar verbetering van geluidskwaliteit en reactie, met behoud van een scherpe prijs voor installateurs”, zegt Stuart Tickle, Managing Director. “De reacties die we op de nieuwe KISP-E200-LP kregen op ISE dit jaar in Amsterdam, waren absoluut fantastisch. We zijn er van overtuigd dat de eindgebruikers enorm onder de indruk zullen zijn van de vooruitgang die we hebben gemaakt.”

De KIPS-E200-LP is tevens voorzien van verbeterde esthetiek met een aantrekkelijke ronde gril met ultra-laag profiel, die         magnetisch hecht voor een eenvoudige installatie. Voor een alternatief aanzicht zijn ook vierkante roosters beschikbaar voor alle Kinetik E150-LP en E200-LP modellen.

Naast luidsprekers beschikt Kinetik Labs over een scala van eenvoudig te installeren IR-Kits, kabels en veelzijdige beugels voor montage van schermen. Voor meer informatie over Kinetik Labs kijk je op de website, of bij exclusieve distributeur BMB Electronics.


EDITORS' CHOICE