Streaming shows bij Hifistudio It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 15 maart 2013 | AudioQuest

In de maand maart zijn er twee weekenden waarin streaming audio centraal staat bij Hifistudio It Harkstee. Omdat er zoveel wegen naar Rome leiden op streaming gebied, biedt It Harkstee gedurende vier dagen oplossingen. Dit voor zowel Apple als Windows gebruikers.

Het eerste weekend, 15 en 16 maart, komen Apple gebruikers aan bod. Gedurende twee dagen is te zien hoe iTunes en andere programma’s te gebruiken zijn voor muziekweergave en hoe hiermee de weergave te verbeteren is. Ook komen programma’s als Audinirvana en XLD aan de orde. Daarnaast worden usb DAC’s en netwerkspelers gedemonstreerd.

Het tweede weekend, 22 en 23 maart, is het Windows weekend. Ook hier zijn verschillende programma’s te zien die gebruikt kunnen worden, zoals Dbpoweramp, AEC, Foobar 2000 en J River. Ook hier daarnaast plek voor verschillende usb DAC en netwerkspeler demonstraties.

“We zeggen niet dat we de waarheid in pacht hebben, daar is teveel discussie over,”  vertelt Hifistudio It Harkstee. “Wat we u bieden zijn oplossingen die u kunt aanwenden om uw computer actief te laten worden in een geluidsinstallatie. Dus mocht u willen streamen, maar niet precies weten waar u moet beginnen, dan zijn dit interessante dagen voor u.”

Naast dit alles zijn er ook nog verschillende producten waarmee kennis gemaakt kan worden. Onder andere de usb DAC’s van Antelope Zodiac en Musical Fidelity, de HFX Ripnas en netwerkspelers van Naim en Sonos. Maar ook AudioQuest bekabeling komt aan bod.

Vrijdag 15 maart 13.00 – 21.00
Zaterdag 16 maart 11.00 – 17.00
Vrijdag 22 maart 13.00 – 21.00
Zaterdag 23 maart 11.00 – 17.00

Adres:
Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
Website

MERK

EDITORS' CHOICE