NIEUWSDenon

Nationale AV-Dagen: D&M

Redactie HiFi.nl | 06 maart 2013 | Denon

Importeur D&M Benelux zal op 6 en 7 april tijdens de Nationale AV-Dagen de bezoekers weer proberen te imponeren met de merken Denon en Marantz. Wij hebben alvast een voorproefje! Bij Denon zal de focus vooral liggen op hoofdtelefoons en dockings, bij Marantz ligt de focus op Hifi apparatuur.

Denon mag zich één van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van home entertainmentproducten noemen. Haar ultieme doel is compleet genot te bieden aan iedere consument. De luidsprekerdocks klinken niet alleen goed, ze zien er uniek uit. Bij de hoofdtelefoons zie je zowel over-ears als in-ear modellen. Bij de eerste categorie stelen vooral de Music Maniac en Urban Raver de show.

Je oren worden letterlijk in de watten gelegd met een zeer comfy feel en knap geluid dankzij een supermoderne audiotechnologie. Volgens Denon legert dat een clubervaring in huis op! Maar ook de in-ears kunnen bekoren met bijvoorbeeld de Exercise freak als je ultieme sportmaatje.

Bij de dockings valt vooral het nieuwe productassortiment 'Cocoon' op met de Portable en de Home. Alle zintuigen worden op scherp gezet dankzij deze draadloze muzieksystemen.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE