NIEUWSNAD

AND Benelux op Nationale AV-dagen 2013

Redactie HiFi.nl | 28 februari 2013 | NAD

AudioNord Distribution Benelux, ofwel AND Benelux, de Nederlandse importeur van onder meer NAD en Dali, mag uiteraard niet ontbreken op de Nationale AV-dagen.

AND Benelux ontvangt je met open armen op de Nationale AV-dagen, zo schrijft de organisatie, met merken die zich stuk voor stuk onderscheiden door de beste beeld- en geluidskwaliteit in hun klasse. "Al jaren brengen ze ijzersterke producten op de markt van merken als als NAD Hifi en Home theater apparatuur, DALI luidsprekers, Scandyna luidsprekers, ARGON Audio en accessoires en RedEye bediening."

NAD staat voor New Acoustic Dimension en mag zich één van de favorieten noemen van muziek- en video-liefhebbers die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen. We schreven niet voor niets een Essential, die je hier vindt.

Denemarken bezit al vele jaren een vruchtbare bodem voor luidsprekerbouwers, getuige de toonaangevende merken die er vandaan komen. Het merk Dali is nog betrekkelijk jong, maar heeft desondanks een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt

Scandyna wil je huiskamer net dat tikkeltje extra geven van ontwerp tot klank. Anders zijn behoort tot hun missie, net zoals het concept van de Podspeakers voortkomt uit de wens om los te breken van de traditioneel gebouwde rechthoekige luidsprekers, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Argon Audio vindt haar oorsprong in AudioNord Distribution zelf en koestert al meer meer dan twintig jaar ervaring in het selecteren en distribueren van kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen. We hebben momenteel een setje van Argon ter review staan, dus wordt vervolgd!

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE