Naim Future of Hifi event Audio Artistiek

Redactie HiFi.nl | 27 februari 2013 | Naim Audio

Latham Audio organiseert zaterdagmiddag 9 maart opnieuw een Future of Hifi event om de laatste ontwikkelingen van het Engelse audiomerk aan de dag te leggen. Je bent ditmaal van harte welkom bij Audio Artistiek in Groningen.

De ontwerpers bij Naim hebben de laatste tijd niet stil gezeten. Er is weer een aantal nieuwe producten bijgekomen, het bestaande aanbod is verbeterd, en de gratis control apps (n-Serve en n- Stream) voor iOS devices zijn verder aangescherpt met nieuwe functies. Importeur Latham vindt het daarom meer dan tijd om eens bij te praten met iedereen die graag op hoogte wil blijven.

Op zaterdag 9 maart aanstaande ben je daarom tussen 13 en 17u van harte welkom bij Audio Artistiek in Groningen om kennis te maken met alle ontwikkelingen. Maak kennis maken met de UnitiLite, maar ook alle andere Naim streamers en voedingen met DR technologie. De oplossingen op het gebied van rippen, opslaan en afspelen zullen bovendien aan bod komen. Zo geven de nieuwe functies van de apps mogelijkheid je muziekbibliotheek volledig aan te passen en aan te vullen, inclusief meer informatie over je favoriete artiest of band. 

Voorbeeld: je favoriete cd laten rippen via de Naim UnitiServe en vervolgens afspelen op één van de gereedstaande systemen? Allemaal mogelijk deze middag. "Laat je verrassen door het gebruiksgemak, en vanzelfsprekend van de geluidskwaliteit in vergelijking tot rippen via de computer of MAC."

Audio Artistiek is te vinden aan de Kijk in ’t Jatstraat 43 in Groningen. Voor de deur (betaald) parkeren of eventueel parkeren in de nabij gelegen parkeergarage Ossenmarkt. 

Kijk ook eens op de Special van Latham Audio

MERK

EDITORS' CHOICE