NIEUWSAyre

Ayre AX-5 Show bij AudioXperience


Redactie HiFi.nl | 15 maart 2013 | Ayre

Zaterdag 23 maart aanstaande is de nieuwe Ayre AX-5 bij AudioXperience in Nuenen te bewonderen. "Deze gloednieuwe flagship geïntegreerde topversterker verlegt wederom grenzen," aldus AudioXperience. "De prestaties zijn dan ook in een woord adembenemend te noemen.."

In onze verslaggeving van de introductie van de nieuwe Wilson Audio Alexia kwam de versterker - in de vorm van de AX-5 - reeds uitgebreid aan bod. En importeur Audiac schreef er eerder zelf het volgende over: "Kort samengevat is de AX-5 een nieuw ontwikkelde vermogensversterker waarbij de Variable Gain Technology volumeregeling uit de Referentie KX-R voorversterker direct in de versterkerschakeling opgenomen is. Een kortere signaalweg is onmogelijk. Ook de Diamond Buffer versterkerschakeling zelf is uniek. In combinatie met Ayre Acoustics consequent doorgevoerde gebalanceerde, discrete en global feedback vrije opbouw realiseert de AX-5 een kracht, dynamiek en resolutie die je normaal gesproken alleen van een topklasse voor- eindversterker combinatie zou verwachten."

"Functioneel gezien is de AX-5 Ayre Acoustics’ beste geïntegreerde versterker ooit. Technisch omschrijven wij hem liever als de meest innovatieve en dynamische eindversterker van dit moment die dankzij de integratie van de Variable Gain Technology volumeregeling in alle opzichten revolutionair is."

Je bent zaterdag de 23ste van harte welkom, tussen 11 en 16u, om het zelf eens te ervaren. Michael Huigen van importeur Audiac zal aanwezig zijn om alle bijzondere technieken die in deze versterker zijn toegepast toe te lichten.

Ayre AX-5 Show
Zaterdag 23 maart 11-16u

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
T: 040-2906344
E: info@audioxperience.com
website

Kijk ook eens op de nieuw gelanceerde AudioXperience Special

EDITORS' CHOICE