Onhoorbare speakers bij Iman Dane


Redactie HiFi.nl | 23 februari 2013

Wacht. Wat? Inderdaad, 'onhoorbare speakers'. Wij moesten ook twee keer lezen, maar het staat er echt. Ontwerper Leo de Klerk heeft zich gespecialiseerd in luidsprekers die zich het beste op deze manier laten omschrijven. Als dat je interesse gewekt heeft, ben je donderdagavond 28 februari van harte welkom bij Hifi Studio Iman Dane in Roosendaal.

'Officieel' heeft het evenement de naam Omniwave Demo Avond meegekregen, maar het is vooral het 'onhoorbare' waardoor we onze oren spitsten. Het Bloomline Omniwave systeem moet er voor zorgen dat de luidsprekers die in de ruimte aanwezig zijn niet gelokaliseerd kunnen worden. Het doel is de luisteraar overal van de muziek te laten genieten, zonder dat de specifieke bron van het geluid daar een rol in speelt. 

Benieuwd hoe de Bloomline Omniwave speakers klinken? Of eigenlijk, niet klinken..? Schuif dan donderdag de 28ste ook aan (inloop is vanaf 19u, het adres vind je hieronder), en ervaar hoe het unieke luidsprekersysteem omgaat met de fysieke positie van de luisteraar. De avond wordt verzorgd door Martin Goosen, en als zijn agenda het toelaat zal Leo de Klerk zelf ook een en ander toelichten. 

Hifi Studio Iman Dane
Dr. Braberstraat 22
4701 AT Roosendaal
Website 

Meer lezen over het Bloomline Omniwave systeem? Kijk dan eens op de website van Audioclub Oost Brabant (januari 2011), die Martin Goosen en de innovaties van Leo de Klerk al eens te gast hadden.

EDITORS' CHOICE