A10Audio presenteert Raidho, dCS en Jeff Rowland

Redactie HiFi.nl | 18 februari 2013 | Raidho Acoustics

Aanstaande donderdag 21 tot en met zaterdag 23 februari zit je bij A10Audio goed als je kennis wil maken met sets die opgebouwd zijn met apparatuur van Raidho, dCS en Jeff Rowland.

De Amsterdamse hifi-specialist heeft voor de gelegenheid twee sets samengesteld uit de shop(s)toppers van het moment. De vraag die ze zichzelf stelden; lukt het ons van deze extreme componenten nog meer te maken dan de som der delen?

Dat oordeel laten we graag aan de bezoekers van de show, maar gezien de gekozen merken en hun diverse paradepaardjes moet dat eigenlijk geen probleem zijn. Zo zijn de bronnen enerzijds de cd-speler van dCS Vivaldi en anderzijds streaming vanaf de Aurender dCS Puccini+Uclock. Voor versterking tekenen de merken Jeff Rowland, Zanden en Moon, in de aanstuuren naar de D1 Diamond mid-woofer monitoren van Raidho Acoustics, en de C2.1 vloerstaanders.

Eerstgenoemde is een monitor met een 4.5 inch diamond coated mid-woofer die 'een Grand Piano kan weergeven zodanig dat je gelooft dat-ie er staat'.

Nieuwsgierig?
Donderdag (21/02) 12-21u
Vrijdag (22/02) 12-17u
Zaterdag (23/02) 12-17u

A10Audio / Room 4 Music
Burgemeester Roëllstraat 10
1064 BM Amsterdam
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE