Naim dealershow bij Van Duppen Audio

Redactie HiFi.nl | 15 februari 2013 | Naim Audio

Op vrijdag 1 maart ben je bij Van Duppen Audio welkom voor demonstraties van de nieuwe Naim Uniti productlijn. Sinds kort is de Uniti all-in-one speler vervangen door de Uniti-2 en is er ook een Uniti-Lite aan het assortiment toegevoegd. Het topmodel in de Uniti-reeks is de SuperUniti.

Het instapmodel is de UnitiQute 24/192. Deze is in prijs verlaagd en nu al leverbaar voor €1600,-. Alle Uniti producten beschikken over een stabiele versterker en uitstekende netwerkspeler. Aan de hand van diverse demonstraties zullen de producten met elkaar vergeleken worden. De UnitiLite is het voordeligste all-in-one product maar weet volgens Van Duppen Audio voor het gevraagde bedrag ontzettend goed te presteren.

Als je bereid bent iets dieper in de buidel te tasten, dan kun je voor de Uniti 2 gaan. Deze zal tijdens de demonstraties vergeleken worden met de krachtigere SuperUniti, die op vele fronten nog een stapje verder gaat en de lat nog wat hoger weet te leggen.

 

Overweeg je de aanschaf van een dergelijk nieuw product, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken of Hi-resolution weergave, dan bent je van harte welkom op de demodag. Van Duppen Audio en Latham informeren je graag over de verschillende streaming mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen bij Naim. Iedereen is op 1 maart aanstaande van harte welkom vanaf 11.00 uur.

Van Duppen Audio
Spoorstraat 42
5911KJ Venlo

E-mail: info@van-duppen.nl
Tel: 0031 (0)77-4000502
Website

MERK

EDITORS' CHOICE