NIEUWSUltrasone

Ultrasone Edition 8 Romeo & Julia

Redactie HiFi.nl | 12 februari 2013 | Ultrasone

Ultrasone springt deze week in op de Valentijnsellende/-vreugde (*kiest u maar) die weer voor de deur staat. Mocht je namelijk nog geen idéé hebben waar je thuis mee aan moet komen, dan willen zij je het volgende voorstel wel doen: de handgemaakte Edition 8 hoofdtelefoon in een speciale Romeo & Julia-variant.

Ultrasone laat er geen misverstand over bestaan voor wie de Julia-uitvoering is bedoeld. Deze hoofdtelefoon is uitgevoerd in een fuchsia lederen afwerking. De Ruthenium oorschelpen zijn bewerkt en ingelegd met parelmoer. Zoals elke Edition 8 is deze Julia (en Romeo) uniek genummerd, zodat er werkelijk maar één model van is.

Voor de man is er de stoere Romeo, die voorzien is van zwart lederen oorkussens en hoofdband. De oorschelpen hebben een donkere coating meegekregen. Beide hoofdtelefoons zijn volledig handgemaakt in Duitsland en voorzien van het S-Logic patent voor gehoorbescherming. De hoofdtelefoons worden geleverd met afneembare kabel met ingebouwde afstandsbediening en microfoon. Daarnaast wordt een stevige lederen opbergtas meegeleverd.

De Edition 8 Romeo en Julia zijn per direct verkrijgbaar voor een prijs van 1423 euro. Gratis tip van onze kant tot slot? Zeg je partner gewoon dat je al iets heel moois hebt, en laat hem/haar raden; vervolgens loop je met een van de uitstekende tips die dat oplevert de dichtstbijzijnde winkel in....

Importeur: Latham Audio BV
Postbus 7, 5130 AA Alphen (NB)
T: +31 (0)13-5082411
E: info@latham.nl
Special Page


EDITORS' CHOICE