Trinnov Audio primeurs in Alkmaar

Redactie HiFi.nl | 13 februari 2013

Ook Trinnov Audio uit Frankrijk zal komend weekend in het AZ-stadion te vinden zijn, op de Audio Show Studio Alkmaar met enkele primeurs op te leuken.

Trinnov Audio maakt audioprocessors voor de professionele sector en de consumentenmarkt. Speciaal voor de show in Alkmaar brengen zij de nieuwste product mee, die in het AZ-stadion gedemonstreerd zullen worden. Ten eerste is daar de Amethyst, een high-end voorversterker met DAC en ruimte-akoestiekcorrectie. Een vierkanaals apparaat, zodat je voor je stereo luidsprekers actieve crossovers kunt maken. "De specs van de Amethyst zijn om van te watertanden," aldus de organisatie. Je vindt ze hier.

Daarnaast aanwezig: de Magnitude32. Een 8 (tot 32)-kanaals ruimte-akoestiekcorrectie apparaat, eveneens voor de high-end markt. "Het corrigeren van de negatieve ruimte-akoestiek wordt steeds meer erkend als erg belangrijk voor een getrouwe weergave van de muziek in de kamer of luisterruimte. De techniek van Trinnov is uitmuntend voor deze taak." Je vindt de specificaties hier.

Audio Show Studio Alkmaar - Zaterdag 16 en zondag 17 februari


EDITORS' CHOICE