NIEUWSDynaudio

Dynaudio Excite bij Sights&Sounds


Redactie HiFi.nl | 12 februari 2013 | Dynaudio

Na de recente shows bij Sights&Sounds in Zutphen en de actie rond Sonos, Arcam en Dynaudio wordt laatstgenoemde deze week aangestuurd door een combinatie van Marantz, waarbij de speciaalzaak opnieuw een kortingsactie in het leven geroepen heeft. 

De schijnwerpers staan op de Dynaudio Excite X16 in combinatie met een Marantz NA 7004 en een PM KI Pearl, de actie is een set Norstone Esse luidspreker stands t.w.v. €300,- die er gratis bijgeleverd worden.


Norstone Esse statieven

"De Dynaudio's zijn goed in staat om een grotere ruimte te vullen, zonder dat hier meteen een subwoofer moet worden aangesloten, maar ze krijgen ook hulp van de PM KI, met een forse voeding. De NA 7004 is een muzikale duizendpoot, de hoeveelheid aansluitingen is zelfs voor een die hard aansluitman een feest; iPad, direct een harddisk aansluiten, maar ook USB en digitale ingangen. Kom dus vooral luisteren! Koffie staat niet klaar, dankzij onze espresso machine is elk kopje vers."


Dynaudio Excite X16

De Dynaudio's (€600 per stuk) worden aangestuurd door de Marantz NA7004 netwerkspeler (€699) en de KI Pearl Lite (€1199), die we beiden aan een uitgebreide test onderwierpen. 

Sights&Sounds
Nieuwstad 51-53
7201 NL Zutphen
Website

MERK

EDITORS' CHOICE