Audiac op AZ-show 2013

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2013 | Transparent Cable

Ook Audiac is aanwezig op de Audio Show van Studio Alkmaar. De importeur neemt Revel luidsprekers, Transparent Cable en een primeur mee naar het AZ stadion.

“Bij Transparent Cable geloven we dat de audiokabel een essentieel deel is van het muzieksysteem,” vertelt Audiac. “Bron en versterker ‘zien’ elkaar door de interlink. De op de versterker aangesloten luidsprekerkabel vormt het verlengde van de luidspreker. Daarom stemmen wij onze kabels af op hun specifieke doel: optimale signaaloverdracht binnen het frequentiegebied.”

Tijdens de Audio Show Studio Alkmaar zijn de verschillen zelf te ervaren in een luistersessie geleid door Brad O’Tool van Transparent Cable. Deze starten om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur in de ruimte van Audiac.

Daarnaast zijn ook de Revel Performa 3 series luidsprekers aanwezig in deze ruimte. Ook is hier een primeur te beluisteren: de Arcam A19 versterker. “Twee fabrikanten van hoogwaardige audio, hemelsbreed bijna 9000 kilometer van elkaar verwijderd, maar met één overeenkomst: ze ontwikkelen producten met ongekende prestaties in hun prijsklasse,” sluit Audiac af.

De AZ-show wordt dit jaar gehouden op 16 en 17 februari, mede mogelijk gemaakt door de HiFi.nl Community


EDITORS' CHOICE