Audio Show Studio Alkmaar 2013 - Hifinesse

Redactie HiFi.nl | 09 februari 2013 | Raidho Acoustics

Ook in 2013 toont Hifinesse weer nieuwe producten op de Audio Show in Alkmaar. De redenen eens te gaan luisteren? Lees vooral verder, we sommen het even op.

Raidho Acoustics
Raidho maakt mid-range drivers en woofers, waarbij de units zijn bekleed met een laag van diamanten. De Raidho D-1 zal voor het eerst in Europa te zien en te horen zijn op de Audio Show Studio Alkmaar.

Neodio brengt een nieuwe CD-speler op de markt genaamd Origine. Zoals ze hem zelf noemen: het vlaggenschip onder de CD-spelers. Met de Origine daagt Neodio de allerbeste platenspelers uit. Ook voor het eerst in Europa te beluisteren op deze show.

Nordost
Aan de Leif serie zijn een aantal nieuwe kabels toegevoegd:

  1. De Blue Heaven HDMI; "We hebben er even op moeten wachten maar het resultaat is ongekend. De eerst High Speed HDMI kabel in de USA gemaakt en met ongeëvenaarde prestaties."
  2. De Red Dawn stroomkabel; "De ideale keuze voor systeem situaties waar hoge stroomcapaciteit kritiek is. Sluit de kabel aan tussen uw stroomblok en de versterker en dan heeft het effect op al uw apparaten die op de versterker aangesloten zijn. Ervaar met deze kabel waar uw systeem werkelijk toe in staat is qua kleur en dynamiek."

Verder zijn de QRT stroomvoorziening-producten te beluisteren, en zullen er diverse Waterfall Audio-producten vertoond worden. De demonstraties zullen verzorgd worden door Lars Kristensen van Raidho.

(www.hifinesse.nl)

MERK

EDITORS' CHOICE