NIEUWS

PST introduceert de Airing Speakerlamp

Redactie HiFi.nl | 07 februari 2013

PST introduceert de Airing speakerlamp: een Bluetooth speaker en LED lamp in één. De lamp is in een standaard fitting te draaien, voor muziek in de keuken, badkamer, slaapkamer, of op andere plekken in huis waar het lastig is om speakers te installeren.

Met een iPhone, Smartphone, iPad of ander Bluetooth apparaat is de muziek vervolgens af te spelen. Het bereik is tien meter, en met de meegeleverde afstandsbediening kan de lamp worden aan- of uitgezet, worden gedimd, kan het geluid harder of zachter worden gezet en de liedjes worden geskipt.

De 5W LED lamp heeft een lichtvermogen dat vergelijkbaar is met een gloeilamp van 50W. Hij kan in een schemerlamp, plafonnière of elk ander armatuur met een standaard fitting worden gedraaid. Met een levensduur van 50.000 branduren moet-ie zo'n tien jaar meegaan. Door het lage stroomverbruik wordt volgens het merk zelfs aanzienlijk bespaard op de energie kosten. De lamp kan via de afstandsbediening bovendien worden uitgeschakeld terwijl de muziek blijft spelen.

De Airing speakerlamp (Air05) is verkrijgbaar voor € 79,95 bij diverse dealers in Nederland en België. Zie voor meer informatie de website van PST.   


EDITORS' CHOICE