Well Tempered Lab demo bij De Audiowinkel

Redactie HiFi.nl | 07 februari 2013 | Well Tempered Lab

De Audiowinkel houdt op vrijdag 15 februari een demonstratie met het merk Well Tempered Lab. Bij dit merk van platenspelers is het motto ‘less is more’. De Audiowinkel wil het enthousiasme voor dit merk graag met je delen.

Well Tempered Lab is het draaitafelmerk dat bekend staat om zijn nogal eigenzinnige ideeën. Een van de meest in het oog springende technische oplossingen is het gebruik van een golfbal in een bad met siliconenolie, die gelijktijdig de functie van armlager en armdemper vervult. Ook bij het draaitafellager heeft ontwerper William Firebaugh gekozen voor een totaal andere benadering, met als gevolg een bijna wrijvingsloos en extreem stil lager.

Techniek is belangrijk maar zeker zo belangrijk is hoe zo’n ontwerp in de praktijk klinkt. Dat laten ze je graag horen tijdens de Well Tempered Lab demonstratie op 15 febrauri. Iedereen is van harte uitgenodigd tusen 11.00 uur en 21.00 uur. Je kunt onder meer luisteren naar de volgende Well Tempered Lab platenspelers, die zijn voorzien van Dynavector elementen:

- Simplex met Dynavector 10X5  

- Amadeus GTA met Dynavector XX2 mkII

- Versalex met Dynavector Te Kaitoira   

Als Phono versterking wordt gebruik gemaakt van de Naim en de Dynavector. De overige versterking is van Naim. De luidsprekers die zullen worden gebruikt zijn de Naim S400 en Audiovector Si3 Arreté. De bekabeling is van Chord.

De Audiowinkel
Spoorstraat 18
7491 CK Delden
E: info@deaudiowinkel.nl
T: 074-3767453
Website


EDITORS' CHOICE