NIEUWS

Opvallend design bij Everything But The Box

Terwijl de redactie van HiFi.nl afgelopen week over ISE 2013 viel ons oog tijdens de wandeling op de opvallende speakers van Everything But The Box. Qua design zijn deze zoals de naam al aangeeft: alles behalve een rechthoekige, of kubusvormige luidspreker.

Everything But The Box is een jong bedrijf uit Bulgarije dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert en een duidelijke missie voor ogen heeft. EBTB ontwerpt, ontwikkelt, produceert en exporteert highend luidsprekersystemen die een samensmelting van kunst en technologie zijn met een exceptioneel design en een maximale audioperformance bieden.

Over die audioperfomance viel weinig te zeggen op ISE, maar die samensmelting van kunst en technologie tot een exceptioneel design, daarin kunnen wij helemaal meegaan. Zo viel ons oog tijdens ISE direct op de opvallende Scorpio, de kleine Terra Mk3 en de op een vliegtuigmotor lijkende Venus LV.

Maar EBTB lanceerde tijdens de beurs in de Amsterdamse RAI ook nog de nieuwe subwoofer Europa en de BMC-30, een versterker met Bluetooth waarmee muziek kan worden afgespeeld vanaf bijvoorbeeld smartphone of tablet. Meer informatie over de producten van Everything But The Box op de site van de fabrikant.

EDITORS' CHOICE