NIEUWS

HiFi-Zine omgedoopt tot HiFi.nl Weekly

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2013

In navolging van het uitrollen van de definitieve versie van de HiFi.nl Daily gaan we ook onze wekelijkse nieuwsbrief aampakken. Die HiFi-Zine gaat namelijk vanaf dit weekend en heel toepasselijk de HiFi.nl Weekly heten. 

De HiFi.nl Daily is een dagelijkse update op basis van het nieuws van de afgelopen 24 uur. De Weekly is de variant die we eens per week versturen, zoals we dat al jaren met de HiFi-Zine doen. We hebben deze nieuwsbrief een aantal maanden geleden in een nieuw ontworpen jasje gestoken, dus tijd om ook de naam een update te geven. Bovendien geeft de recent toegevoegde Daily ons de optie de Weekly wat in te korten, en te focussen op de leukste en/of meest opvallende berichten van de afgelopen zeven dagen. Zo kun je met een zelfgekozen frequentie op de hoogte blijven van al ons nieuws, van dagelijkse hifi-shotjes tot wekelijkse updates - of natuurlijk beiden!

Het frisse ontwerp van beide varianten laten we op steeds meer plaatsen terugkomen, zie bijvoorbeeld ook de verbeterde HiFind, en zal de komende tijd nog wel vaker te zien zijn. Zo kun je op meerdere fronten op de hoogte blijven van ons nieuws en de recensies, artikelen en bijvoorbeeld Hi-Visits die met grote regelmaat voorbij komen. Mocht je nog geen abonnee zijn van één of beide varianten: Meld je dan hier aan!


EDITORS' CHOICE