NIEUWS

Dagelijkse dosis hifi-vitamientjes

Redactie HiFi.nl | 30 januari 2013

Na een geslaagde testfase is het dan zover: je kunt je nu aanmelden voor de HiFi.nl Daily, ons dagelijkse vitamineshot voor hifi-liefhebbers. 

De HiFi.nl Daily is een dagelijkse update op basis van het nieuws van de afgelopen 24 uur. Klokslag twee uur in de middag sturen we een digitale nieuwsbrief waarin we het afgelopen etmaal samenvatten: mooie grote, klikbare foto's met een korte inleiding die het werk van onze nieuwsredactie uitstekend samenvatten. Ook houden we op deze snelle en toegankelijke manier rekening met de hoge mate waarin de berichten van HiFi.nl per tablet of smartphone worden geconsumeerd. 

Deze informatieve snacks worden inmiddels door meer dan duizend liefhebbers genuttigd. Uiteraard waren er in de testfase enkelen voor wie de dagelijkse frequentie (begrijpelijk) net iets te hoog was, maar even goed hadden we tot ons genoegen ook gebruikers die direct in de digitale pen kropen nadat ze de Daily één of twee dagen niet ontvangen hadden - wat dat heb je natuurlijk wel eens in de beta-fase waarin je een product test. Ze meldden prompt dat ze hun shot nog niet gehad hadden en al waren begonnen te trillen... Voor hen en alle andere liefhebbers is er nu de definitieve versie van de Daily. Meld je hier aan!


EDITORS' CHOICE