AZ-show 2013: Kemp Elektroniks

Redactie HiFi.nl | 28 januari 2013 | Kemp Elektroniks

Zoals al eerder te lezen was op HiFi.nl, is ook Kemp Elektroniks aanwezig op de Studio Alkmaar Audio Show. Sinds kort profileert Kemp Elektroniks zich op het gebied van elektrosmog, samen met partner Creaktiv Systems. De AZ-show is dan ook de uitgelezen mogelijkheid om hier aandacht aan te besteden.

“Wij worden vandaag de dag omgeven door elektrosmog,” vertelt Kemp Elektroniks. “Dit kan omschreven worden als vervuiling door elektromagnetische velden in onze omgeving. Deze elektrosmog omringt ons als een soort wolk die wij niet ruiken, zien, noch proeven. Veroorzakers zijn onder andere GSM en DECT telefoons, wifi routers, alle huishoudelijke apparaten, maar ook het lichtnet.”

Creaktiv Systems heeft dan ook veel producten die deze elektrosmog reduceren. Dat dit ook een positieve uitwerking voor de luisterbeleving heeft, wordt tijdens de AZ-show demonstreert door Arno en Thomas van Creaktiv Systems. Als demo installatie wordt een exclusieve set van Musical Reality gebruikt in samenwerking met lichtnetproducten van Kemp Elektroniks.

De AZ- show wordt dit jaar gehouden op 16 en 17 februari. Meer informatie is hier te vinden.


EDITORS' CHOICE