NIEUWSSonance

Sonance komt met budget tuinspeakerset

Sonance kenden we natuurlijk al van hun outdoor speakers, maar het Amerikaanse bedrijf lanceert tijdens ISE 2013 ook een budget speakerset: Sonarray.

De Sonnarray set bestaat uit een subwoofer en acht satelliet speakers.

Veel consumenten hebben interesse in mooi geluid in de tuin, maar schrikken vervolgens vaak van het prijskaartje wat daar aan hangt. Zo verkocht Sonance aardige wat luidsprekers uit de Landscape-lijn, maar was deze met zo’n 10.000 euro voor een set best prijzig. Daar heeft het Amerikaanse bedrijf nu wat aan gedaan. Sonance Sonarray heeft namelijk een adviesprijs van zo’n 2500 euro voor de hele set.

Voor dat geld krijg je een makkelijk te installeren set die bestaat uit één deels ondergronds verborgen 8 inch subwoofer en acht satellietspeakers van 3,5 inch, die samen een tuin tot 185 m2 kunnen voorzien van een prachtig geluid. En wees niet bang voor de buren, het geluid van de direct leverbare set is alleen in de eigen tuin te horen. Mits goed geplaatst natuurlijk.

Nieuw in de Sonance Landscape Series is de High Output reeks met de LS87SAT (boven) en LS15SUB (onder).

Overigens is de Sonarray niet de enige noviteit die Sonance meebrengt naar de RAI. De producent heeft de Sonance Landscape Series (SLS) eind 2012 uitgebreid met High Output modellen. De reeks bestaat tot nu toe uit de 6,5 inch LS87SAT twee-weg satelliet speaker en de 15 inch LS15SUB. Samen zorgen ze voor een hoogwaardig geluid in je tuin, met een minimum aan ‘dead zones’, die de HO reeks uitermate geschikt maakt voor grote oppervlaktes. Een set met vier LS87SAT en de LS15SUB kost om en nabij de negenduizend euro.

Meer informatie op de site van Sonance, of tijdens ISE 2013 op stand 1-N57. Bekijk voor meer foto's het fotoalbum.

EDITORS' CHOICE