AMX Special Page

Redactie HiFi.nl | 01 januari 2013 | AMX by Harman

De hardware- en software oplossingen van AMX vereenvoudigen de manier waarop wij mensen omgaan met techniek. Met steeds meer techniek om ons heen biedt AMX middels betrouwbare en modulaire systemen de oplossing om deze complexiteit met touchscreens, remotes en keypads eenvoudig te besturen en via het netwerk te beheren.

Naast besturing biedt AMX signaal distributie met volledige HDCP ondersteuning. Op basis van twisted pair en/of glasvezel bekabeling wordt over één enkele kabel audio & video, besturing, USB, 100MB ethernet en spanning gestuurd wat resulteert in eenvoudige infrastructuur met hoogwaardige signaal kwaliteit met aan de display zijde aansturing voor het display, USB voor muis- en toetsenbord-bediening en ethernet.

AMX apparatuur voorziet in besturing, automatisering, switching, distributie (audio en video) en beheer van toegepaste techniek. Daarnaast biedt AMX digital signage en IPTV oplossingen die zeer breed kunnen worden toegepast en eenvoudig met besturing kunnen worden gecombineerd.

De AMX oplossingen worden wereldwijd ingezet in woningen, vergaderzalen, klaslokalen, control rooms, ziekenhuizen, winkels, jachten, kerken, hotels, entertainment centers, theaters en broadcast facilities.

Lees hier over het kantoorpand dat AMX in 2011 betrok, en neem hieronder een kijkje

  

AMX producten zijn toekomst voorbereid omdat ze zijn ontwikkeld met een open architectuur. Hierdoor beschermen wij de investeringen gedaan in technologie door de klant en verhogen wij zijn return on investment

AMX is in 1982 opgericht en is lid van de Duchossois Group of Companies. Voor meer informatie kun je terecht op de website, of neem contact op via verkoop@amx.com.


EDITORS' CHOICE