NIEUWSAudio Note

X-fi op Café Engels Show

Redactie HiFi.nl | 09 maart 2013 | Audio Note

Ook dit jaar doet X-fi mee aan de Café Engels Show, op 23 en 24 maart 2013 in Rotterdam. Het thema van dit jaar is ‘Analogue Extrema’. Er zal daarom worden gedemonstreerd met een set van Audio Note met draaitafel en er zullen diverse phono-accessoires van Furutech aanwezig zijn. Tevens is het Italiaanse Solidsteel vertegenwoordigd met haar audiotafels en luidsprekerstands.

Audio Note
‘Forget hifi and start enjoying music, now and for the rest of your life.’ Dat is het statement van Audio Note dat ze geheel waarmaken met hun grote assortiment aan buizenapparatuur. Centraal staat de combinatie van laag-wattage Single-Ended Triode met hoogrendement luidsprekers. Hiermee wordt een ‘magie’ bereikt die simpelweg niet mogelijk is met conventionele speakers en grote transistorversterkers.

Solidsteel
Het Italiaanse Solidsteel maakt al sinds 1991 audiotafels en luidsprekerstands. Ze zien er niet alleen verbluffend uit, ze zijn tot in het kleinste detail geoptimaliseerd om de apparatuur en speakers die erop staan op hun best te laten klinken. Tijdens de Café Engels show zullen diverse audiotafels uit de Hyperspike Series te bewonderen zijn.

Furutech
Furutech is ‘s wereld grootste fabrikant van high end audio accessoires. Tijdens de Café Engels show zullen onder andere de diverse phono-accessoires, zoals de prijswinnende AG-12 phonokabel en de unieke Monza LP stabilizer aanwezig zijn. Kijk op de website van importeur X-fi voor meer informatie.

Zie ook dit artikel voor meer info over de Café Engels Show

MERK

EDITORS' CHOICE