NIEUWS

Vacature VPRO zoekt Mediamanager

Redactie HiFi.nl | 23 januari 2013

Crossmediale publieke omroepvereniging VPRO is per direct op zoek naar een Mediamanager (m/v, 28-36 uur in de week).

De VPRO wil een niet te negeren factor zijn in het maatschappelijke debat en toonaangevende, verdiepende inhoud bieden rond geschiedenis, onderzoeksjournalistiek, buitenland, jeugd, wetenschap, kunst en cultuur, drama en documentaire. De VPRO speelt in op de verwachtingen en behoeften van haar publiek en wil maatschappelijke en persoonlijke impact realiseren. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners. De VPRO is een omroepvereniging met ongeveer 340.000 leden, waarvan 190.000 lid/abonnees.

De afdeling Facilitair Zaken is, naast de restauratieve voorzieningen en gebouwbeheer, onderverdeeld in de afdelingen ICT en Productiefaciliteiten (I&P). Het maken en beheren van media-uitingen en automatiseringsactiviteiten zijn steeds meer in elkaar verweven geraakt. De afdeling I&P biedt dan ook de gehele VPRO ondersteuning op het gebied van ICT en Mediatechnologie. 

Voor deze afdeling I&P zoeken we per direct een:

Mediamanager

(m/v, 28-36 uur per week)

De afdeling I&P kent een archief, een BackOffice en een Frontoffice. De mediamanager werkt voor de Frontoffice en draagt verantwoording af aan de teamleider Frontoffice. Je vindt de volledige vacature hier. Solliciteren kan via deze link, tot 5 februari.


EDITORS' CHOICE