NIEUWSRhapsody

Rhapsody’s Studio Showcase Bach Reflections

Redactie HiFi.nl | 19 januari 2013 | Shunyata Research

Op zondag 3 februari organiseert Rhapsody, in samenwerking met Sound Liaison en de mensen van Studio Eleven, een nieuwe Studio Showcase. Eerder was al te lezen dat tijdens een Studio Showcase iedereen kan genieten van topmuzikanten in de ambiance van een professionele geluidsstudio.

Dit concert zal bovendien worden opgenomen met onder andere Grimm luidsprekers en kabels en Shunyata powerchords. Iedereen die hierbij aanwezig is geweest kan de CDR aanschaffen op de Magico show van 16 februari. Daarnaast worden alle opnames in de toekomst verkrijgbaar als hoge resolutie download.

Tijdens deze derde Studio Showcase staat Bach Reflections centraal. Dit is een project onder leiding van Dick de Graaf en is in 2007 gestart ter gelegenheid van het jaarlijkse Bachfest in Leipzig. Naast Dick de Graaf zijn ook Gerard Kleijn (trompet), Paul Berner (contrabas) en Ed Verhoeff (gitaar) onderdeel van het gezelschap. Speciale gast tijdens de Studio Showcase is Larissa Groeneveld op cello. Samen zullen zij laten horen dat Bach en improvisatie hand in hand gaan.

Dit concert is gratis bij te wonen van 13.00 – 14.30 uur, maar er is slechts plek voor 50 personen. Iedereen die aanwezig wil zijn kan volledige naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer mailen naar harry@rhapsody.nl. De eerste 50 aanmeldingen worden uitgenodigd en krijgen een week van tevoren bericht. 


EDITORS' CHOICE