NIEUWSRhapsody

Zondag: Studio Showcase serie bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 23 november 2012 | Shunyata Research

Op zondag 25 november organiseert Rhapsody samen met Sound Liaison een nieuw initiatief onder de naam “Studio Showcase serie”. In deze serie zullen topmuzikanten in de ambiance van een professionele geluidsstudio, in dit geval Sound Liaison, een concert geven waarbij publiek aanwezig kan zijn.

Tevens wordt dit concert op een High-End manier opgenomen, gebruikmakend van onder andere Grimm luidsprekers en kabels en Shunyata powerchords. Deze opname wordt op zaterdag 8 december afgespeeld bij Rhapsody via de Grimm luidsprekers. Tevens ligt er voor iedereen die het concert heeft bijgewoond een CDR klaar die aangeschaft kan worden en worden de opnames in de toekomst als download verkrijgbaar.

De Studio Showcase serie betreft een aantal concerten dat gezamenlijk georganiseerd gaan worden. Het initiatief hiervoor is genomen door opname technicus Frans de Rond en bassist Peter Bjornild. Zij willen met deze concerten graag een brug bouwen tussen makers en de eindgebruikers.

Op zonder 25 november om 13.00 uur gaat de eerste Studio Showcase van start met Paul Berner’s open country bestaande uit:

  • Paul Berner – contrabas
  • Michael Moore – klarinet/saxofoon
  • Peter Tiehuis – gitaar
  • Ed Verhoeff – gitaar

Dit concert is gratis bij te wonen, maar is er maar plek voor 50 personen. Via harry@rhapsody.nl kan iedereen zien inschrijven met volledige naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. De eerste 50 worden uitgekozen en krijgen een week van tevoren een uitnodiging.


EDITORS' CHOICE