NIEUWSCinemaDream

CinemaDream dealer van Kaleidescape

Speciaalzaak CinemaDream in Buren is sinds kort ook erkend dealer van Kaleidescape. Dat Amerikaanse bedrijf levert high-end systemen waarop digitale kopieën van Blu-ray’s, DVD’s en cd’s op een server opgeslagen kunnen worden en zodoende beschikbaar zijn in het hele huis.

“Wij zijn erg enthousiast over het dealerschap van Kaleidescape”, vertelt Volkan Bugday van CinemaDream. “High-end video wordt namelijk niet meer high-end video dan met Kaleidescape.”

Kaleidescape presenteert je hele verzameling op het scherm en maakt het mogelijk een film of cd binnen een handomdraai te vinden. “Er gaat een wereld voor je open wat betreft gebruiksvriendelijkheid”, weet Bugday. “Ook in kwaliteit, Kaleidescape is goed integreerbaar in een domotica systeem. Het heeft namelijk een waanzinnig goede app voor op je iPad.”

De M700 Disc Vault van Kaleidescape is een carrousel waarin je tot 320 Blu-ray’s, DVD’s en cd’s kunt opslaan. Er wordt meteen een kopie van het schijfje aangemaakt en in het systeem geplaatst, zodat je er overal in huis bij kunt. Muziek en films worden door Kaleidescape in de hoogste kwaliteit afgespeeld, compromisloos.

Dus Blu-ray kwaliteit, zowel video als audio. En omdat media zonder compressie worden opgeslagen op een RAID-K systeem, hoef jij je geen zorgen te maken over dataverlies. Daarnaast is het mogelijk om via de Kaleidescape Store films in hoge kwaliteit direct in de vault te downloaden.

CinemaDream heeft Kaleidescape permanent in demo en laat je graag zien waartoe het systeem in staat is. De showroom is gevestigd aan de Hulsterstraat 26A in Buren, waar je maandag tot en met zaterdag, ook ’s avonds, op afspraak terecht kunt. Bel of mail daarvoor met Volkan Bugday: info@cinemadream.nl of 06 - 24 43 99 17.


EDITORS' CHOICE