NIEUWSAudio Pro

Audio Pro lanceert Allroom Air One

Redactie HiFi.nl | 16 januari 2013 | Audio Pro

Het Zweedse Audio Pro laat met haar nieuwste introductie nog eens zien waarom het zo sterk gelooft in draadloze en actieve luidsprekers. De Allroom Air One speelt muziek vanaf je computer, iDevice en Android apparaat via onder meer AirPlay.

De Allroom Air One bevat namelijk derde generatie AirPlay technieken, waardoor je je muziek draadloos naar het scandinavische ontwerp kunt streamen zonder draadloos thuisnetwerk. De speaker is bekleed met leer, voorzien van contrasterende stiksels. "Aanwezig in de kamer zonder te technologisch te zijn", is hoe het merk dat ontwerp zelf duidt. De ervaring van Audio Pro om een diepe bass en indrukwekkend kamervullend geluid in een kleine luidspreker te stoppen, is ook in de Air One terug te vinden, zo schrijven ze.

AirPlay streamt muziek in een ongecomprimeerde Apple Lossless-kwaliteit. Op de meegeleverde afstandsbediening vind je functies als volume-regeling, door-/terugspoelen en afspelen/pauze. Verder aanwezig: drie source input, AirPlay optische input en 3.5 mm line input. Eenvoudig aan te sluiten ook op een Audio Pro draadloos netwerk met de RX100 draadloze dongel. 

Verwachte verkoopprijs: 675 euro. 

 

 


EDITORS' CHOICE