NIEUWSPolk Audio

Polk Audio Woodbourne geïntroduceerd op CES 2013

Redactie HiFi.nl | 13 januari 2013 | Polk Audio

Ook Polk Audio was aanwezig op CES 2013 en ook zij introduceerde een product dat van toepassing is op de draadloze trend, die we al eerder spotten. Polk Audio heeft namelijk het draadloze luidsprekersysteem Woodbourne gelanceerd.


Woodbourne ondersteunt AirPlay en Bluetooth, maar beschikt ook over een usb-ingang voor fysieke docking, en de standaard analoge en digitale audio ingangen zijn aanwezig. Daarnaast levert Woodbourne 180 Watt vermogen, beschikt het systeem over twee mid/bass drivers en twee silk dome tweeters.

De nieuwe telg heeft een mahonie houten afwerking en een witte kast. Prijs en beschikbaarheid nog niet bekend. Naar verwachting wordt de Amerikaanse verkoopprijs rond de zeshonderd dollar. En als we de geruchten mogen geloven, is de Polk Audio Woodbourne het begin van een compleet nieuwe reeks streaming producten van het merk.

Verder spotte onze redactie in de stand van Polk Audio in The Venetian ook nog de nieuwe TSx-reeks home cinema speakers, die in prijzen variëren van 199 dollar voor een center speaker tot 999 dollar voor een setje van vlaggenschip TSx 550T, de luidsprekers rechts op onderstaande foto. Meer info vind je op de site van Polk Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE