NIEUWS

CES 2013 video: House of Marley

Redactie HiFi.nl | 09 januari 2013

De redacteuren van HiFi.nl brengen een bezoekje aan de stand van House of Marley op CES 2013. Nieuw van House of Marley zijn de portable audio systems met Bluetooth. Ze maakten onderstaande video zodat je meteen een kleine sfeerimpressie krijgt van ‘s wereld grootste elektronicabeurs in Las Vegas!

Het merk House of Marley brengt het begrip ‘draagbaar’ audio systeem naar een nieuw niveau: alle systemen zitten namelijk meteen verpakt in een draagtas. Tijdens CES introduceerde het merk de nieuwe systemen, mét Bluetooth. In de video zie je de Chant Bluetooth: deze compacte speaker is uitgerust met een oplaadbare batterij en is compatible met alle apparaten die Bluetooth technologie aan boord hebben. Dankzij de aux input kun je hem zelfs aansluiten op apparaten die geen Bluetooth technologie in huis hebben.

Chant Bluetooth heeft een 2 inch full-range driver en is afgewerkt met bamboe. Ook heeft hij een ingebouwde microfoon zodat je er telefoontjes mee aan kan nemen.  De komende dagen zullen er nog veel meer items en video’s vanuit Las Vegas volgen, dus houd vooral de CES Special Page in de gaten! 


EDITORS' CHOICE