Bowers en Wilkins P3 Music Emotion

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit artikel is een externe bijdrage van Music Emotion.

Het gaat Bowers & Wilkins voor de wind. Alles wat ze op dit moment aanraken lijkt in goud te veranderen. De productcategorie die veel positieve aandacht genereert is New Media. Hieronder vallen onder andere de prachtige Zeppelin modellen, de Panorama soundbar en de hoofdtelefoons P5 en C5. Op deze laatste twee producten is net voor de zomer een aanvulling gekomen in de vorm van de Bowers & Wilkins P3.

Uit Music Emotion - Oktober 2012

De lichte en compacte Bowers & Wilkins P3 is een on-ear hoofdtelefoon, gemaakt van duurzaam rubber en geborsteld aluminium. Dit resulteert in een prachtige comfortabele en lichte maar toch uiterst robuuste hoofdtelefoon. De P3 is opvouwbaar zodat je hem gemakkelijk in de compacte beschermhoes mee kan nemen.

Dat oorkussens een belangrijk element vormen van een hoofdtelefoon lijkt me duidelijk. Bij de P3 zijn de oorkussens daarom speciaal ontworpen voor een beter geluid en maximaal luistercomfort. Hiernaast wordt gebruik gemaakt van memory foam, wat zich voor zover mogelijk vormt naar het oor.

MERK

EDITORS' CHOICE