Audio Technica Hoofdtelefoons en Phone Cartridges

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ruud Jonker | 01 oktober 2012 | Fotografie Fabrikant | Audio-Technica

Audio Technica is een al lang bestaand merk met producten voor de professionele markt. De consument kent vooral de hoofdtelefoons en phono cartridges. Een aantal in het verleden gebouwde tone arms zijn nog steeds gewild onder audiofielen met een analoge bias. Op dit moment, in een booming markt voor hoofdtelefoons, heeft Audio Technica een aantal interessante producten. Deze zomer waren diverse phono cartridges en hoofdtelefoons te gast in de luisterruimte.

Uit Music Emotion - Oktober 2012

Audio Technica is een gevestigde naam. Net zoals pakweg het handjevol andere bekende fabrikanten op het gebied van hoofdtelefoons, phono cartridges, microfoons en aanverwante artikelen, hebben zij vele decennia ervaring met productontwikkeling en vinden zij massaal weerklank in de professionele audiowereld.

Het bedrijf stamt uit 1962 en leverde onder andere microfoons voor de Olympische spelen, de Super Bowl en de Commonwealth Games. Ze leveren ook alle microfoons voor de Grammy Awards en de Amerikaanse versie van Big Brother. Audio Technica maakt ook veel OEM-producten, waaronder audio transducers en optische sensors. Aanvankelijk werden alleen phono cartridges gebouwd, maar het bedrijf breidde de productrange snel uit en is een bekende naam in studio’s en de professionele audiowereld.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE