NIEUWSRhapsody

Rhapsody haalt neus op voor crisis

Bij Rhapsody wordt tussen Kerst en Oud & Nieuw de neus opgehaald voor de crisis. Symbolisch dan, want de Hilversumse speciaalzaak geeft honderd exemplaren van het bekende Supertramp-album Crisis? What Crisis? weg.

 De langspeler uit 1975 - het vierde studioalbum van de Britse progrockers - staat vooral bekend vanwege de zeer cynische albumhoes. Het was het tijdperk waarin de wereld aan het bijkomen was van de oliecrisis van 1973, maar desondanks sprak veel optimisme uit de LP.

Ook bij Rhapsody is er veel optimisme, zeker na het afgelopen jaar. Nooit eerder waren er zo veel shows bij Rhapsody als in 2012. Waarvan ook nog eens enkele onvergetelijke, zoals bijvoorbeeld met de referentieproducten Magico Q7 en Vivaldi dCs cd-speler/converter. “Deze twee producten hebben ons echt verbaasd doen staan en nieuwe standaards gezet voor ons qua geluidsreproductie en –beleving”, laat Rhapsody weten.

“Maar laten we ook de combinatie van de Kharma Exquisite Midi, Kharma subwoofers en complete electronica van Kharma niet vergeten, voor velen een hoogtepunt qua subtiliteit en power”, meldt de Hilversumse speciaalzaak nog.

Om dat prachtige jaar een passend slot te geven, deelt Rhapsody niet alleen honderd exemplaren van Crisis? What Crisis? uit, maar maakt het tussen Kerst en Oud en Nieuw ook nog aanbiedingen op maat. Daarnaast ontvangen bezoekers op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december sowieso 10 procent korting op alle cd’s en lp’s.

Je vindt Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum. De speciaalzaak is op donderdag 27 en vrijdag 28 december geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag 29 december sluit Rhapsody een uurtje eerder.


EDITORS' CHOICE