NIEUWSJamo

Winnaar Jamo prijsvraag bekend

Redactie HiFi.nl | 23 december 2012 | Jamo

Via onze Prijsvraag-Pagina, waar je momenteel kans maakt op een complete set van Argon & Denon, kon je onlangs een home cinema systeem van Jamo winnen. Specifieker: Het Jamo S606 HCS 3 5.0 Surround System. Raymond, de gelukkige winnaar, stuurde ons deze week een kleine indruk.

De Jamo-set bestaat uit de S 606 vloerstaanders, S 602 satellietluidsprekers en de S 60 CEN center luidspreker. Het strak ontworpen Jamo systeem levert meer dan 810 Watt. De grote vloerstaanders met de naam S 606 zijn in het bezit van een 1-inch tweeter en twee 5-inch midrange drivers, die zorgen dat de stemmen en instrumenten sterk en helder klinken. Een diepe bas wordt geleverd door de 8-inch woofer aan de zijkant.

De Jamo-luidsprekerset staat bij Raymond, die ons ook wat foto's stuurde, aangesloten op een NAD T752 receiver en een T533 dvd/cd-speler. "Het geluid klinkt zeer gedetailleerd, en het is heerlijk om alle speakers tegelijk te horen spelen. Ik ben natuurlijk superblij dat ik deze set gewonnen heb, en ga zeker veel genieten van muziek en films de komende tijd."

Nogmaals van harte Raymond, en veel plezier met je nieuwe speelgoed.

MERK

EDITORS' CHOICE