NIEUWS

Aquavision televisies op ISE

Redactie HiFi.nl | 21 december 2012

Aquavision zal op de ISE 2013 een reeks televisies presenteren, waaronder een 19 inch model dat ingebouwd kan worden in een keukenblok. Het model is 600 mm breed en heeft daarmee dezelfde breedte als een doorsnee keukenkastje. Daarom kan de tv gemakkelijk worden ingebouwd.

Verder vind je binnen deze ‘Interiors’ reeks nog een 19 inch en een 26 inch ultra-slim deur televisie. Dit zijn twee zeer dunne units van maar 15 mm diep. Deze kunnen worden geïnstalleerd in de kastdeuren.

De Interiors serie is verkrijgbaar in een S-type (standaard) televisie en een A-type (audio visual high-end). Beide types beschikken over schermen die tegen de hitte kunnen zodat ze niet beslaan, over DVB-T, twee HDMI inputs, volledige Scart input en IR in/out connecties. Het A-type heeft verder nog RS232 connectie en audio output voor integratie met het thuisnetwerk.

Aquavision toont ook nog de Vani-TV voor de badkamer. Een 19 inch LED waterproof televisie met DVB-T die speciaal is ontwikkeld voor inbouw achter het MirrorVision Chrome Glass. Staat de TV uit, dan functioneert het glas als een normale spiegel. Je vindt deze bijzondere televisies bij stand 5V115. Zie de website van Aquavision voor meer informatie.


EDITORS' CHOICE