NIEUWSRhapsody

Rhapsody’s Eindejaarsshow


Redactie HiFi.nl | 27 december 2012

Het einde van het jaar staat voor de deur, en dat levert in Hilversum traditiegetrouw een feestje op. Rhapsody viert het slot van 2012 met een eindejaarsshow, waarbij iedereen onder het genot van een oliebol en glühwein kan genieten van het product van het jaar.

Veel Rhapsody bezoekers gaven aan dat zij de Magico Q7 luidspreker of dCS Vivaldi wel zagen zitten als product van het jaar. Rhapsody koos echter voor de Grimm LS1 luidspreker. “De LS1 is een actieve digitale luidspreker en er zit zoveel innovatie in deze luidspreker dat het voor ons te veel is om op te noemen,” vertelt Rhapsody. “De LS1 werkt met elke mediaplayer of cd-speler die een digitale uitgang heeft. Daarnaast heb je niets nodig, dus geen voor- en/of eindversterker, just plug and play.”

Tijdens de eindejaar show is de Grimm LS1 dan ook te beluisteren bij Rhapsody. Ook worden alle cd’s en lp’s aangeboden met 10% korting en zijn er mogelijkheden voor op maat gemaakte aanbiedingen.

De eindejaarsshow vindt plaats op vrijdag 28 december van 13.00 – 18.00 uur en op zaterdag 29 december van 11.00 – 16.00 uur.

Adres:
Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
Website 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »